La Delegació de Menorca posa en marxa la primera lliga de tir amb arc insular

Paral·lelament es faran jornades de portes obertes a tots es municipis

 

 

Aquesta temporada la Delegació de Menorca de Tir amb Arc ha posat en marxa per primera vegada una lliga insular. Es tracta d’un nou format de competició que recorrerà tota l’illa de manera que es disputarà una prova a cada municipi.

En primer lloc es realitzarà sa temporada de sala, on es faran quatre competicions entre 18 i 25 metres a diferents poliesportius. A partir de Març del 2022 començarà la segona part de lliga amb cinc competicions a l’aire lliure des de 30 fins a 70 metres.

Segons la posició obtinguda en la classificació en cada prova, s’atorgaran una sèrie de punts que s’aniran sumant. Al finalitzar la lliga els esportistes que obtinguin més punts es proclamaran campions/es.

La lliga es disputarà en les modalitats d’arc novell, arc nu, arc compost i arc recorbat.

Paral·lelament a les competicions oficials de lliga, es faran jornades de portes obertes a tots els municipis. L’objectiu és donar a conèixer l’esport i que persones de qualsevol edat i poble de Menorca puguin provar l’experiència de tirar amb arc.

El proper dissabte dia 30 d’octubre tindrà lloc la primera prova al poliesportiu de Sant Lluís amb portes obertes de 17 a 19 hores.

La resta de jornades de portes obertes seran els següents dies:
– Ciutadella: 21 de novembre de 10 a 12h
– Maó: 19 de desembre de 10 a 12h
– Es Castell: 16 de gener de 10 a 12h
– Es Mercadal: 20 de Març de 10 a 12h
– Alaior: 24 d’abril de 10 a 12h
– Ferreries: 15 de maig de 10 a 12h
– Es Migjorn: 12 de juny de 10 a 12h
– Fornells: 3 de juliol de 10 a 12h

Per poder dur a terme aquest ambiciós projecte, la Delegació compta amb el suport dels dos clubs actius a Menorca: el Club d’Arc Mahó i el Club Arquers d’Es Mercadal. També amb la col·laboració dels vuit ajuntaments de l’illa.

Deja una respuesta